top of page

Berichten van Bolle IT Consultancy

Berichten gaan via de zogenaamde tamtam. Hiernaast worden twee afbeeldingen getoond. Welke van de twee is de tamtam? Juist ja; die twee trommels dus niet. Die ronde schijf... dàt is de tamtam.

Wellicht had u dat (van die twee djembees en die ene tamtam) niet gedacht maar wij scheppen graag duidelijkheid. Niet alleen in onze discussies maar ook in wat we doen, hoe we het doen en waarom we het doen. Oplossingen dienen wij altijd aan met gegronde motivatie, zodat we niet om de hete brei heen blijven draaien met elkaar maar dat u en uw medewerkers duidelijk hebben waar het dan wèl om draaid en waarom er in een bepaalde oplossingsrichting wordt gedacht.

Onze berichtgeving

29-08-2014


Vanaf vandaag zijn we in de race voor een nieuwe opdracht bij een nieuwe klant. Het betreft een opdracht bij een zorginstelling. Binnenkort hopelijk meer hierover.

12-09-2014


Baalderborg Groep heeft te kennen gegeven langer gebruik te maken van onze kennis en inzet bij de projecten "Implementatie Cura Web ECD (Cliëntenzorg)", "Implementatie Cura Web ESS en - MSS (HRM)" en "Implementatie Cura DMS (Document Management System (Hyarchis-ECM))". De verlenging loopt in ieder geval door t/m eind december 2014. Wie weet wprdt e.a.a. nog verlengd in 2015. Het betreft immers een omvangrijk project.

13-09-2014


De vernieuwde website is in de lucht. De site is tevens geschikt om op de smartphone te bekijken.

bottom of page